Algemene informatie

WMOK levert uitsluitend aan wederverkopers van relatiegeschenken en horecabenodigdheden

Wij hanteren een meer- of minderleveringspercentage van 10 %. Uit een afwijkend afleveraantal kan derhalve geen enkele claim voortvloeien, ook geen verplichting tot nalevering.

Bedrukking op PORSELEIN is krasvast en vaatwasmachinebestendig.
Bedrukking op GLAS is krasvast maar slechts afwasbestendig.
Sublimatiedruk en bedrukking met 2-componenteninkt zijn niet krasvast en niet vaatwasmachinebestendig.

De door u opgegeven PMS kleuren trachten wij zo goed mogelijk te benaderen; wij hanteren echter een marge van 10% qua toegestaan kleurverschil.

Het bewerken van aangeleverde goederen geschiedt geheel op risico van de opdrachtgever.

Wij verzoeken u bij herhalingsopdrachten een model van de eerdere levering mee te sturen, wij kunnen dan de eventuele afwijkingen tot een minimum beperken.

Bij voorkeur ontvangen wij uw artwork digitaal, wij kunnen overweg met de volgende bestanden, PDF, EPS, CDR of AI. Foto’s graag aanleveren in JPEG of TIFF ( resolutie minimaal 300 dpi )

Gelieve teksten om te zetten naar outlines. Indien dit niet mogelijk is moeten de gebruikte lettertypen (voor PC) meegeleverd worden.

Bij fullcolour afbeeldingen kan het noodzakelijk zijn 1 of meerdere steunkleuren te gebruiken; indien dit het geval is zullen wij u hierover direct informeren en een exacte prijs afstemmen. Wij gebruiken een 39 puntsraster.

Bij het gebruik van fullcolour afbeeldingen met rasters is het nodig een rasterpunt beneden de 15% naar 15% brengen en alles boven de 85% terug te brengen naar 85% (onder de 15% valt het beeld weg en boven de 85% loopt het beeld vol).